HomeContactDramaShowsNewsForum

2020.08.06 新闻挖挖哇-已經說再見?(林正義 高仁和 周映君 洪素卿 呂文婉)

Update on 20200806

News

Various shows from China, Hongkong and Taiwan

Ai Kan Da Guan Yuan

Ai Kan Fans community

我们在这里提供的是各种热门视频的索引。视频文件本身并不在本站上。大部分视频来源于Youtube。我们只是将其整理分类排列,制作索引,便于大家查找,观看。 We are collecting and indexing the popular videos online, mainly from Youtube. We sort the videos and categorized them for you to find and watch easily.

❤️ 愛看需要您的支持 贊助、捐贈愛看 分享、傳播愛看 ❤️
06/02: 💖 $50 8K6894...4
03/02: 💖 $20 5KD722...C
25/01: 💖 $20 2AD638...M
04/01: 💖 $20 62U699...X
02/01: 💖 $50 707957...B
1. 选择金额
2. 点击捐赠支持
PayPal Logo
亲爱的朋友们,我们需要您的支持继续维持本站。5月底我们需要支付服务器年费。请大家通过左边的PayPal支持我们。谢谢!🙏 🌹
新闻挖挖哇 已經說再見?(林正義 高仁和 周映君 洪素卿 呂文婉) (2020.08.06)
《新闻挖挖哇》近期节目列表 (点击标题观看)
09.21Mon 婚姻中不願面對的真相 來賓呂文婉 周映君 翁燦燿 賴芳玉 許常德 09.18Fri 放手的藝術 來賓許聖梅 李介文 馬在勤 黃益中 許常德
09.17Thu 小鬼黃鴻升驚傳猝逝!奪命巧合曝光死因?2020怎麼這麼難過? 來賓林正義 高仁和 09.16Wed 奪命露營 戴志揚 溫士凱 廖振順 劉川裕 馬在勤
09.15Tue 我在最紅的時候,為他犧牲 夏光莉 許常德 呂文婉 律師陳孟秀 09.14Mon 茅山道術之謎 翁燦燿 林正義 周映君 賴芊予 陳伶宣
09.11Fri 婚姻不同調!來賓汪潔民 黃宥嘉 蘇家宏 林宏偉 林家璜 09.10Thu 那些年,我在辦公室.... 來賓許常德 黃宥嘉 欣西亞 陳敏鳳 呂文婉
09.09Wed 一個媳婦的犧牲 來賓許聖梅 馬在勤 吳姵瑩 許常德 黃宥嘉 09.08Tue 恆述難清算?(恆述法師 許常德 呂文婉 馬在勤 狄志為)
09.07Mon 發誓與詛咒(廖美然 張庭禎 翁燦耀 林裕豐 陳啟鵬) 09.05Sat 【新聞觀測站】平凡不平庸! 立法院副院長蔡其昌專訪
09.04Fri 千人骨骸迷魂記 微疼 凶宅房仲水鏡 銀色快手 呂文婉 廖美然 09.03Thu 個性決定命運 黃宥嘉 狄志為 廖美然 高仁和 洪素卿
09.02Wed 迷途的少女(許常德 馬在勤 吳姵瑩 戴志揚 高仁和) 09.01Tue 館長中槍 洪素卿 王瑞德 高仁和 王思恒 蘇家宏
08.31Mon 老娘不是吃素的 (呂文婉 黃宥嘉 許常德 欣西亞 廖美然) 08.28Fri 喜帖給不給?(林玉紫 許常德 VIVI 林宏偉 狄志為)
08.27Thu 豪門爭產鄉土劇 黃宥嘉 陳揮文 高仁和 陳高超狄志為 08.26Wed 不入你家神主牌,又怎樣?(王崇禮 廖美然 吳娟瑜 許常德 狄志為 )
08.25Tue 孫安佐恐關七年&人倫悲劇 (戴志揚 王俸鋼 王婉諭 高仁和 郭德田) 08.24Mon 但求好活,直到好死 洪素卿 加護醫學主任陳志金 法醫楊敏昇 黃宥嘉
08.21Fri 婚姻三不取?(韓琳 許常德 蔡惠子 許聖梅 林宏偉) 08.20Thu 你在摸哪裡?!(LALA 許常德 黃宥嘉 林宏偉 馬在勤)
08.19Wed 中獎看人性(許常德 林正義 黃宥嘉 Sunny 郭德田) 08.18Tue 遺願遺產怎麼給 小冬瓜 馬在勤 呂文婉 麥若愚 狄志為

为减轻服务器负担,此处暂不再显示最新评论总汇。请返回首页查看最新评论总汇。

参与 爱看

We appreciate your help in: (1) Like Ai Kan (2) Share Ai Kan among your friends (3) Make a donation via PayPal (4) Comment on shows watched (5) Feedback / suggestions to improve. Do not hesitate, your help is very important for us and all visitors / friends of Ai Kan.

请大家使用右侧(移动装置底部)新添加的图标,将爱看内容分享到FB(脸书),Twitter推特,G+。微博等20余社群网络(点绿色Share可以显示全部)

点击微信logo -> 微信扫一扫 -> 分享到朋友圈


Latest updates
新闻面对面09-21
台湾大论谈09-22
大政治大爆卦09-22
TVBS哈新闻09-22
醫師好辣09-21
女人我最大09-21
超级大老婆09-20
解码陈文茜09-21
时事辩论会09-21
时事开讲09-21
鳳凰早班車09-22
一虎一席谈09-21
新闻今日谈09-21
总编辑时间09-21
現在才知道09-21
POP撞新闻09-22
無色覺醒09-22
麗文正經話09-22
小董真心話09-22
关键时刻09-21
一袋女王09-21
WTO姐妹会09-21
新闻追追追09-21
金牌调解09-20
凤凰大视野09-21
新闻挖挖哇09-21
新台灣加油09-21
小明星大跟班09-21
型男大主厨09-21
华人星光大道09-21


愛看需要您的支持
选择金额点击捐赠支持

您的支持愛看動力

Disclaimer: AI Kan websites are dedicated to finding, collecting, sorting, categorizing popular videos / audio available on the Internet, creating a unique database and indexing interface of these popular videos / audio for all Internet users to watch / listen. Unless otherwise noted, all video / audio content is publicly available on the Internet: either publicly released by its official owner or volunteers who love these videos / audio. All video / audio files (avi, flv, mp4, mpeg, divx, mp3 ...) are not hosted on our servers, but uploaded to / stored on video / audio sharing sites (such as Youtube, DailyMotion etc.) and file sharing sites (such as MySpace, Facebook etc.) by the third parties (as mentioned above) . Related questions, please contact the appropriate responsible party.

免责声明爱看系列网站,致力于搜索、收集、整理、分类互联网上公开发布的热门视频/音频,建立一个独特的热门视频/音频的数据库和索引界面,便于所有互联网用户查找、观看、收听。除非另有说明,所有视频/音频内容均为互联网上公开发布的: 或者为其官方公开发布,或者为热爱这些视频/音频的志愿者公开发布于互联网上。所有视频/音频文件(avi,flv,mp4,mpeg,divx,mp3...)均不在我们的服务器上,而是由第三方(如前述)上传至/存储于视频/音频共享网站(如YoutubeDailyMotion等)和文件共享网站(如MySpace, Facebook等)上。相关问题,请直接联系相应的责任方。